Koordinacija 2016

XIX. KOORDINACIJA UDRUGA DIJABETIČARA DALMACIJE

15. listopada 2016. god. Dijabetičko društvo Trogir je ugostilo 11 udruga koje okupljaju dijabetičare cijele Dalmacije.

Dva puta godišnje (na proljeće i u jesen), već 12 godina dijabetičari od Zadra do Dubrovnika rado se odazivanju zajedničkom druženju, predavanjima na teme koje su usko povezane sa njihovim stanjem, šetnjama, društvenim igrama među kojima su tradicionalno najpopularnije balote…

Zajedničko okupljanje uz prigodnu zakusku i pozdravne govore je započelo oko 10.00 sati (u prostoru bivše PBZ), nakon čega slijedi razgledavanje našeg prelijepog, UNESCO-ovom titulom okićenog grada. Nakon šetnje program se nastavlja u Hotelu Resnik gdje će za sve sudionike oko 13.30 biti poslužen ručak. Nakon ručka oko 15.00 sati će započeti predavanje i druženje do 17.00 sati. Za vrijeme poslijepodnevnog boravka u Hotelu Resnik svi sudionici će moći provjeriti stanje svoje venske cirkulacije, GUK-a i krvnog tlaka.

U okviru naših susreta obvezno se organizira i radni sastanak voditelja udruga pod predsjedanjem koordinatora za Dalmaciju g. Lulića.

Dnevni red sastanka će biti aktualna problematika koja se tiče prava dijabetičara, suradnje dijabetičara i udruga s liječnicima, suradnje s HSDU-om kao i mjerodavnim institucijama.

Pozivamo zainteresirane dijabetičare našega grada koji žele subotnji dan provesti na aktivan, ugodan i poučan način da nam se jave u Šubićevu 3 – svaki radni dan kroz jutro ili na brojeve mobitela: 091 536 1939 ili 098 928 9328. PHOTO